A logóra kattintva a Lazi Kiadó oldalára léphet!

Novemberi Akciónk!
30% kedvezmény!
2024. November 23.

Nagy László - Tárgyik Sándor

Hidegkonyhai szakácsművészet

Közgazdasági és Jogi 1983, Budapest

A könyv célja, hogy kimerítő válaszokat adjon a hidegkonyhákkal kapcsolatos szakmai kérdésekre, népszerűsítse az egészséges táplálkozás korszerű követelményeit. A receptek tartalmazzák a szükséges alapanyagok pontos mennyiségeit, ismertetik az elkészítési módokat, biztosítva a munkafolyamatok gazdaságos megszervezését, célszerű technológiai leírások segítségével.

Kategória: Gasztronómia
Terjedelem: 552 oldal
Méret: 170 mm X 245 mm
Kötés: kötött
Nyelv: magyar
Állapot: Megfelelő
Súly: 1.25 kg
Ár: 1 290 Ft