Hónapok, napok, ételek Magyar Könyvklub 1996, Budapest Sok szakácskönyv segíti a háziasszony munkáját, ám mégis naponta tesszük fel a kérdést: mit főzzek ma vacsorára? Ételnaptárunk megkönnyíti a választást, hiszen az évszakokhoz igazodva minden napra két vacsorát ajánl. A mintegy 800 recept főként a kispénzűeknek segít. Egytálételek, amelyek hétköznapi alapanyagokból készültek, laktatóak és könnyen elkészíthetőek. Arra adnak ötleteket, miként lehet kis mennyiségű húst sajttal, liszttel vagy zöldségfélékkel dúsítani. A levesek és mártások nyáron az éppen kapható zöldfélék, télen pedig a mélyhűtött készítmények felhasználásával kerülhetnek az asztalra. A receptek megfogalmazása egyszerű, az ételeket így kezdő háziasszonyok, vagy éppen a konyhában segédkező férfiak is könnyen elkészíthetik. A hozzávalókat bármelyik hazai piacon beszerezhetjük. Az ételek melletti óra pedig azt jelzi, mennyi időt kell szánnunk a vacsora vagy vasárnapi ebéd elkészítésére. A fotók nem műtermiek, a látványt bárki megismételheti a saját konyhájában is. |
|
Kategória: | Gasztronómia |
Terjedelem: | 400 oldal |
Méret: | 150 mm X 200 mm |
Kötés: | kötött |
Nyelv: | magyar |
Súly: | 0.54 kg |
|
|
|