Nagy salátakönyv Corvina 1989, Budapest A felesleges kilókkal folytatott állandó küzdelemben, a vitaminok, a természetes ásványi sók, a rostos tápanyagok, a nyers zöldségek fontosságának tudatosulásával egyre nagyobb szerepet kapnak mindennapi táplálkozásunkban a saláták. Ráadásul elkészítésük nem túlzottan munkaigényes, minden évszakban találhatunk megfelelő alapanyagokat hozzájuk. Turós Emil hosszú évtizedeken át gyűjtötte a salátarecepteket, készítette a salátaételeket a Földközi-tenger partjának luxusszállodáiban és nagy hírű pesti éttermekben. Nagy salátakönyve egy gasztronómiai kalandokban gazdag élet összegzése. |
|
Kategória: | Gasztronómia |
Terjedelem: | 80 oldal |
Méret: | 195 mm X 260 mm |
Kötés: | kartonált |
Nyelv: | magyar |
Súly: | 0.44 kg |
|
|
|